Promo -52%
Kleuradvies Woonkamer

Voordelige formules : online geboekt
Kleuradvies Woonkamer

Kleuradvies voor een woonkamer van 3u à 350€, is nu an de prijs van 130€. Met kleurenplan en staaltjes van de kleuren, bedoeld voor schilderwerken door ons team. Vraag meer info via mail of per telefoon 0497/511689.

Welke kleur kiezen voor een woonkamer?

Om de juist kleur toe te passen in jouw woonkamer is het belangrijk om neutrale, natuulijke en lichte tinten te gebruiken.

Lichte kleuren geven een ruimer en rustiger gevoel dan donkere tinten en laten de ruimte groter lijken. De kans is groot dat je meubels er ook beter tot zijn recht komen, schilderijen of kunst aan de muren worden hierdoor beter weer gegeven.

Donkere kleuren kan je wel toepassen om een muur te accentueren of accentmuur te maken maar let er op dat de muur niet onderbroken wordt door een venster of  deur. Verwarmingselementen schilder je best dan ook in diezelfde kleur mee.

De posititie van de kamer is zeer belangrijk om de juiste kleur toe te passen : in een noordelijk gerichte kamer zal je best geen koele kleuren gebruiken maar ook geen off-whites die aangekleurd zijn met een tikkeltje groen,blauw of grijs. Zuidelijk gerichte kamers zijn beter geschikt voor zowel koele als warme kleuren. 

Waarom een stylist de gepaste persoon is om een kleuradvies te geven?

Elke stylist heeft al enige ervaring met de kleuren en de projecten die op hun palmares staan daardoor zijn zij de gepaste personen om het juiste kleuradvies te geven. Door haar expertise als styliste heeft Anna Färga de juiste skills om jouw interieur een perfecte look te geven. Boek nu een kleuradvies en krijg binnen de 24u een afspraak.

Volg eens een mini-cursus kleuradvies of styling

Heel leuk is eens een dagje kleuren-cursus volgen met gelijkgestemden ! Kies zelf enkele vrienden of geïnteresseerden die graag eens een mini-cursus kleuradvies van 1 dag willen meemaken en schrijf je in via de contactpagina onder de keuzeknop "Cursus volgen". Tarief voor deze dag is 450€, alle materialen inbegrepen, max 5 personen en binnen een verplaatsing <50 kms van Melle.

 

€ 275.00
€ 130.00 incl BTW

Aantal:
TOEVOEGEN

share: