Materialen

Materialen

 

 

 

Verf en behang

Kleuren zijn heel belangrijk voor je persoonlijk gevoel in het interieur. Met een likje verf kan je heel wat bereiken in je interieur .

Behang zorgt dan meer voor een extra cachet en kan je heel wat meer sfeer en gezelligheid brengen. 

Merken :Hooked-on-walls, Arte, Casadeco, Iksel, Dekens, ... magneetbehang én behang van jouw eigen foto's.

 

 

 

 

Raamdeco

Ben je op zoek naar de gepaste raamdecoratie maar kan je moeilijk een besluit nemen? Ik bekijk graag met jou welke de mogelijkheden zijn, die passen in jouw interieur. Met showmaps, foto’s en demo-modellen breng ik een bezoek aan huis.

De volledige collectie kan op maat gemaakt worden : shutters, houten jaloeziën, aluminium lamellen, rolgordijnen, gordijnen en vouwgordijnen. 

Alles wordt netjes geplaatst door onze ervaren vakman.

 

 

 

 

Verlichting

In een interieur waar de verlichting met zorg is uitgebalanceerd voelt iedereen zich goed. Een lichtplan is daarom een goede start om je verlichting optimaal te installeren. We zorgen er voor dat alle aspecten van verlichting overwogen worden vooraleer de installatie gebeurt. Zo wordt jouw interieur een aangename plek waar iedereen zich thuis voelt.

 

 

 

Kasten op maat

Kasten zijn een belangrijk onderdeel in je woning. Als je een kast op maat laat maken  heb je  heel veel mogelijkheden : uitklapbare rekken, ingebouwde spiegels, verschillende diepten van laden en kun je de hoogte bepalen van verstelbare onderdelen. Hiermee kan je precies bepalen hoeveel ruimte je wil benutten om zoveel mogelijk weg te bergen.

Samen met jou kiezen we de indeling van de kast.

Van dressing van je dromen tot een eenvoudige opbergkast : je hoeft je geen zorgen te maken voor de uitvoering want u wordt volledig ontzorgd !

 Neem eens vrijblijvend contact op.

 

 

Vloeren, parket en tapijt

Samen met U kiezen we de beste mogelijkheden en de mooiste materialen voor je vloer . Van parket tot een op maat gemaakt tapijt, vraag hierover gerust advies.