Nieuws

LOADING ZOOM
20/07/2022

Welke raambekleding voor welk raam ?

Mooie raamdecoratie, gordijnen of shutters, daar droomt toch iedereen van? En terecht ! Want bij gelijk welke woonstijl kan je de stijl meer accentueren door de gepaste raamdecoratie toe te passen. Maar welk soort raamdecoratie past nu bij welke interieurstijl?

Als interieurstyliste, gespecialiseerd in het aankleden van ramen presenteer ik jou de beste oplossing. 

Na een telefonische afspraak kom ik gratis langs voor het opmeten van jouw ramen. Om het even welk soort ramen, groot of klein, welke vorm ook, je mag een uitgebreide waaier aan keuzemogelijkheden verwachten. Gordijnen, shutters of raamsystemen worden samen ter plaatse bij U gepresenteerd met knappe showmaps. 

Bij akkoord van de gratis offerte wordt de bestelling geplaatst en zal ons atelier jouw order zorgvuldig klaar maken.

Van zodra wij weten wanneer de systemen of gordijnen klaar zijn, plannen wij een installatie van de raamdecoratie.

Deze manier van werken geeft onze klanten de minste zorgen voor het aankleden van hun ramen.

Zin in nieuwe raamdecoratie? Laat het ons weten en vraag nu een afspraak voor een gratis windowstyling.

LOADING ZOOM
19/07/2022

Zo geef je je interieur een make-over

Begin alvast hier mee :

-stel je favoriete kleuren samen en maak hiermee een moodbord. Dit zal jou een 'leidraad' geven door het ganse restyling proces.

-kies je kleur in functie van de kamer en oriëntatie : wat is de oriëntatie van je kamer of ruimte? Is deze zuidelijk gericht of eerder noordelijk?In een zuidelijk gerichte kamer kan je zeer veel kleuren-mogelijkheden toepassen ; in een noordelijk of westellijk gerichte ruimte moet je zeker rekening houden met de kleur van de muren die je wil toepassen.

-begin met de basis meubelen :passen die wel goed bij elkaar? Herschik eens je meubels en maak plaats voor nieuwe items in je interieur.

-Upgrade je meubels : mocht je het verven vn de muren wat te drastisch inden, dan kan je je meubels ook een kleurtje geven. Door ze ook eventueel te laten zandstralen of luchtgommen bekom je een heel andere stijl. Een nieuwe kleur geven aan je kasten bijvoorbeeld krijgt de woon-of eetkamer binnen een handomdraai een nieuwe boost.

-Een verzameling posters en fotolijsten aan de muren geven je huis sfeer. Wissel ze vooral eens af. Laat een paar mooie foto's maken door een professionele fotograaf Els Huart of hang een andere poster aan de muur. Het is misschien een kleine aanpassing, maar het kan het interieur toch een nieuwe look geven.

-koop eens nieuwe verlichting om meer maar ook een ander sfeer te bekomen.

Hulp nodig voor een COMPLETE MAKE-OVER van je interieur ?

Ik help je graag de juiste beslissingen te nemen qua kleuren, meubilair, installatie, montage of ....

Zo gaan we te werk :

Een eerste plaatsbezoek is nodig om de juiste sfeer of kleur te bepalen ; daarbij is verlichting (zowel natuurlijk als kunstlicht) heel bepalend voor de kleurenkeuze, contrasten en de warmte van een ruimte. Ik hecht er zeer veel belang en tijd aan. Aan de hand van een kleurenpalet gaan we aan de slag

Schetsmatig wordt dan een geheel gevormd met een moodbord en/of presentatie met stoffen, tapijt en ander materialen die voorhanden zijn.

Uiteindelijk kunnen wij de nodige vakmannen aan het werk zetten om jouw interieurproject in een aanvaardbare tijdspanne te realiseren.

Nog drempels ? Vraag gerust wat meer informatie per telefoon : 0497 / 511 689.