Nieuws

Maak van je werkplek een aangename corner.

Nu je veel van thuis uit werkt en van achter je PC heel wat uren doorbrengt, is het niet onbelangrijk om zo ergonomisch mogelijk maar vooral om er ook een mooie werkplek van te maken.

Hier wat tips voor de eerste belangrijke punten waar je op moet letten :

Ga niet aan de keukentafel zitten : de houding die je zal aannemen is nefast voor je zicht, nek en schouders.

Kies voor een gemakkelijke bureaustoel, geen keukenstoel want die is niet geschikt voor langdurig gebruik. Maar investeer in een ergonomische bureaustoel.

Kies een rustig plekje in huis waar je geconcentreerd kan zijn zonder al teveel 'storing' van geluiden of bewegende akties. 

Zorg voor veilige kabels, die niet al teveel rond gaan slingeren of waar je mogelijks over kan vallen. Hou het ook veilig voor de kinderen.

Zet je PC (scherm) op een verhoogje om je schouders,nek en rug minder te belasten ; 10 cm is meestal voldoende.

Ruim dagelijks je paperassen op en berg die desnoods in een doos die je elke dag terug kan wegzetten/nemen.

Investeer in de kleuren en sfeer rondom jou en schaf een plant aan, want die is luchtzuiverend.

Vergeet ook niet een tafel-of bureaulamp in je buurt te zetten.

Wissel je bureauwerk af met op gepaste tijden een break te nemen, kort of lang, het is belangrijk om af en toe een lange wandeling te maken.

Ventileer voldoende en gebruik ook af en toe eens een etherische olie om je huisluchtjes te laten verdwijnen.

Indien je nog verder wil gaan met het beter inrichten van jouw werkplek, neem dan gerust contact met ons op 0497/511 689.

 

 

Aktie in Maart '21 : Aluminium Lamellen

RAAMDECORATIE in MAART'21 : Super Actie : -20% korting op Aluminium lamellen.

Met aluminium lamellen zit je altijd goed. Aluminium lamellen (horizontaal) filteren het daglicht prachtig, zijn de perfecte uitvoering voor ieder raam, verkrijgbaar in heel veel kleuren, zelfs een hout-look en gemakkelijk in onderhoud.

De lamelbreedtes zijn 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm, een unieke lamelbreedte die een robuustere uitstraling heeft en qua look je een shutter-effekt geeft.

Voor speciale raamvormen is onze collectie wél geschikt oa trapeziumvorm, driehoekige vormen en raamvormen waar meestal geen enkele andere raamdecoratie toepasbaar is.

Onze badkamerkwaliteit mag er ook wezen, want die sluit meestal aan bij de collectie houten lamellen indien deze niet of moeilijk toepasbaar is.

Vanaf nu hebben we nog meer speciale effecten met de Mega View : een 25 mm lamel met een mooie doorkijk zoals de 50 mm lamel maar dan in een fijnere vorm. Hiermee krijg je een mooiere doorkijk naar buiten zonder inbreuk te doen op het fijne van de lamel.

Redenen genoeg om voor aluminium lamellen te kiezen  en bovendien geniet je bij bestelling tijdens de ganse maand maart een korting van -20 %.

Neem gerust vrijblijvend contact op het nummer 0497/511689.