Over Anna

Over Anna

Interieurstyling is mijn passie en dat werkt aanstekelijk bij klanten die graag professionele ondersteuning wensen. Samen met jou gaan we op zoek naar je stijl en bijpassende kleuren, het meubilair en de afwerking, dat zowel bij jou als je interieur passen. We bespreken stap voor stap de ingrepen die nodig zijn om van je interieur een pareltje te maken.

Uw verhaal blijft de centrale waarde die ik samen met ons team zal handhaven om tot een droominterieur te komen waar u zich helemaal in thuis voelt.

 

Hoe klein of groot jouw interieurproject ook is, bij alle styling projecten streef ik naar absolute topklasse en slagen we er telkens in om een extra dimensie toe te voegen aan elke realisatie.

 

Ik kijk er naar uit jouw project te leren kennen.

 

 

 

Interieurstyling

Ben je toe aan een nieuw interieur? Wil je je kantoor, winkel of huis een boost geven?

Om een harmonieus geheel te krijgen zal ik de stijl toepassen die het beste aansluit aan wat mogelijk is en ervoor zorgt dat alles perfect op elkaar is afgestemd.

Ik help jou die eenheid te vinden waar je al lang naar op zoek was. 

Bekijk ook onze formules.

 

 

Horeca & bedrijfsstyling

Wil je je bedrijf of kantoor meer uitstraling geven?

Voor jouw zaak creëren wij de juiste sfeer zodat je klanten zich snel thuis voelen.

Contacteer ons voor meer informatie.

 

 

Eventstyling

Bij elk feest of event past de juiste decoratie. Voor zowel privé als voor bedrijven kleed ik het interieur tot een prachtig geheel en ben je mee met de nieuwste trends. Alles kan gehuurd worden, zo hoeft U zich geen zorgen te maken over de aankleding of het stockeren van het materiaal.

Contacteer ons voor meer informatie.

Wat klanten vertellen

 

"Wat een heerlijke samenwerking met Anne. Uiterst professioneel, maar tegelijk voelt het heel erg vertrouwd. Zeer correct zowel in prijs opgaven als termijn.

Zij voelt heel gauw aan welke stijl bij ons matcht, komt met verrassende ideeën aan die telkens een schot in de roos zijn. 

Het resultaat van Anne’s styling is fantastisch! Ik voel me eindelijk helemaal thuis..."

Els, Foto Huart, Ninove

 

 

"Anne, your help was absolutely magnificent. We could not have made it without you. So warm thanks! It has also been a pleasure to work with you. We are so grateful for your advices and very happy with the outcome. With best regards, Sari." 

 

Sari en Risto (FIN), Kraainem

 

 

"Anne heeft oog  en feeling voor vorm en kleur. Stijlvol afgewerkt met klassevolle stukken. Ze maakt tijd voor een goed gesprek met de klanten, waardoor een goede communicatie mogelijk is."

Mieke Kerkhove, Vosselare

 

 

"Anne heeft het talent om echt te luisteren naar de wensen van de cliënt en ze helpt mee 'out-of-the-box' te denken zodat je interieur een pareltje wordt.  Het kleur-en lichtadvies bij ons thuis was heel geslaagd."

 

Saar en Frank Declerq, Sint-Martens-Latem