Over Anna

Over Anna

Interieurstyling is Anne's passie en dat werkt aanstekelijk bij mensen die professionele ondersteuning willen.

Samen met jou gaat ze op zoek naar je stijl, de kleuren, het meubilair en afwerking, zodat die zowel bij jou als in je interieur passen.

Stap voor stap bespreekt zij samen met jou/jullie welke ingrepen nodig zullen zijn om van je interieur een pareltje te maken.

Hoe klein of groot jouw interieurproject ook is, bij alle styling projecten streeft zij naar absolute topklasse en slaagt ze er telkens in om een extra dimensie toe te voegen aan elk project.

Kijk gerust even verder wat klanten vertellen over hun ervaring met Anna.

 

 

 

 

Interieurstyling

Ben je toe aan een nieuw interieur? Wil je je kantoor, winkel of huis terug een flinke boost geven?

Om een harmonieus geheel te krijgen zal het meubilair en decoratie gezocht worden die het beste bij je woonstijl aansluit. De schikking en finishing touch zorgt ervoor dat alles perfect op elkaar is afgestemd.

Ik help jou graag die eenheid te vinden waar je al lang naar op zoek was. 

Bekijk ook onze formules bij de rubriek Interieuradvies.

 

 

Horeca & bedrijfsstyling

Wil je je bedrijf of kantoor meer uitstraling geven?

Graag creëren wij de juiste sfeer zodat je klanten zich snel thuis voelen en zorgen wij voor de perfecte timing.

Contacteer ons voor meer informatie.

 

 

Eventstyling

Vanaf midden november sta ik klaar om jouw interieur in een feërieke kerstsfeer te dompelen.

Voor zowel residentiële woningen als voor hotels / bedrijven kleed ik het interieur tot een prachtig geheel en ben je mee met de nieuwste trends. Alles kan gehuurd worden, zo hoeft U niets te stockeren.

Contacteer ons voor meer informatie of bel mij op 0497/511 689.

Wat klanten vertellen

 

"Wat een heerlijke samenwerking met Anne. Uiterst professioneel, maar tegelijk voelt het heel erg vertrouwd. Zeer correct zowel in prijs opgaven als termijn.

Zij voelt heel gauw aan welke stijl bij ons matcht, komt met verrassende ideeën aan die telkens een schot in de roos zijn. 

Het resultaat van Anne’s styling is fantastisch! Ik voel me eindelijk helemaal thuis..."

Els, Foto Huart, Ninove

 

 

"Anne, your help was absolutely magnificent. We could not have made it without you. So warm thanks! It has also been a pleasure to work with you. We are so grateful for your advices and very happy with the outcome. With best regards, Sari." 

 

Sari en Risto (FIN), Kraainem

 

 

"Anne heeft oog  en feeling voor vorm en kleur. Stijlvol afgewerkt met klassevolle stukken. Ze maakt tijd voor een goed gesprek met de klanten, waardoor een goede communicatie mogelijk is."

Mieke Kerkhove, Vosselare

 

 

"Anne heeft het talent om echt te luisteren naar de wensen van de cliënt en ze helpt mee 'out-of-the-box' te denken zodat je interieur een pareltje wordt.  Het kleur-en lichtadvies bij ons thuis was heel geslaagd."

 

Saar en Frank Declerq, Sint-Martens-Latem