Raamdecoratie

 

Shutters 

Houten shutters worden op maat gemaakt en zijn voor ieder raamsoort en situatie een passende oplossing. Van ronde ramen tot schuine en van boogramen tot trapezium ramen: alles is mogelijk.

Wij bieden u de volledige collectie van Zonnelux die in Eco-line en Top-line leverbaar is, in 60 mm en 90 mm lamelbreedtes.

De shuttercollectie bestaat uit 30 standaard kleuren en tegen meerprijs kun je nu ook de Top-line shutter in iedere RAL, Sikkens of NCS-kleur bestellen.

 

 

Hout- en bamboo Jaloezieën

 Deze zorgen voor een knusse, warme sfeer en benadert de look van shutters vooral de 65 mm lamellen. Ze passen perfect bij verschillende interieurstijlen: van modern tot klassiek.

Het hout geeft direkt een warme uitstraling.

De bamboo lamellen zijn uiterst fijn en in zeer mooie matte kleuren, de zwarte lamellen zijn op dit ogenblik heel populair.

Je kan spelen met het licht door ze te kantelen.

 

Levertijd gemiddeld 2 weken.

 

 

 

 

 

Vouwgordijnen, stores en overgordijnen

Elke gordijn, vouwgordijn of optrekstore wordt op maat gemaakt.

De afwerking en de systemen zijn van een uitstekende kwaliteit.

Voor elke kamer geldt een andere verduistering en dus heeft men keuze tussen transparante, semi-transparante en verduisterende (black-out) stores of gordijnen.

Bij een windowstyling heeft u een ruime keuze uit verschillende stoffen en kwaliteiten en wordt na opmeting jou een offerte bezorgd. Een windowstyling is steeds gratis bij aankoop van de raamdecoratie.

Alles wordt netjes geplaatst door onze ervaren vakman.

Levertijd: 4-6 weken.

 

 

 

 

 

Rolgordijnen

Een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer, zonwering screens voor de woonkamer of een transparant rolgordijn voor de keuken, het kan allemaal. De juiste transparantie zorgt voor prachtig gefilterd licht. 

Onze rolgordijnen-collectie is zeer uitgebreid, kan op maat gemaakt worden en vooral ook goed gecombineerd worden met overgordijnen.

Kies zeker voor een stof met een mooie textuur, een prachtig design of een diepe kleur. De mogelijkhedenn  zijn divers en dus is een rolgordijn geschikt voor ieder interieur.

Screens zijn zonnewerend, houden de warmte buiten en filteren het daglicht.

Ook voor dakramen, draai-kiepramen, groot -en of kleine ramen, er is steeds een gepast rolgordijn te vinden.

Levertijd: 2-3 weken

 

 

 

 

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm ; enorm veel verschillende kleuren en de bijpassende afwerking.

De Megaview ® jaloezie sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar bij het openen ontstaat er een grotere doorkijk. Vanaf begin oktober is ook deze uitvoering mogelijk in 50 mm jaloezie. Deze uitvoering geeft daardoor een goed uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval optimaal blijft behouden.

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor ramen én deuren van iedere vorm, zoals ramen met een schuine zijde (trapezium). De aluminium lamellen worden op maat gemaakt en passen daarom altijd.

Er is een badkamerkwaliteit die ervoor zorgt dat uw jaloezieën langer mee gaan in vochtige ruimtes. De alu bovenbak en onderlat is vochtbestendig en kan gekozen worden in de kleuren: wit, crème en aluminium.

Vanaf oktober '21 is de nieuwe collectie beschikbaar met vernieuwende kleuren en texturen. Maak gerust een afspraak om de gehele collectie te leren kennen.

Levertijd 2 weken

 

 

 

 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn grote delen stof, die je kan verschuiven. Ze zijn uiterst geschikt voor grote ramen, tuindeuren en schuiframen.

De panelen zijn maakbaar in een breedte van 600 mm breed. Elk paneel komt naast elkaar met een overlapping van 50 mm, die netjes achter elkaar komen bij het openschuiven.

Paneelgordijnen kunnen ook handig zijn om 2 ruimtes van elkaar te scheiden om bij hele grote ruimtes deze praktisch op te splitsen, meer privacy te geven of ze gezelliger te maken.

Levertijd: 3 weken.

Alles wordt netjes geplaatst door één van onze ervaren vakmannen.

Benieuwd wat paneelgordijnen in je interieur kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.